Sephora Membership Levels, Nando's Peri Peri Sauce Scoville, Luxury Sneakers Women's, Ciudad Bolívar Temperatura, Huw Edwards Net Worth, Bobby Duncan Gerrard, Madonna Movies, Ranked, Citizenship Questions In Spanish For Seniors, Aek Athens Basketball Salary, Dodgers Starting Lineup 2019, Antony Armstrong-jones The Crown, Life In The Uk Test Fee, Keith Lieberthal Attorney, Howard Krein Net Worth, Port St Charles Dinner Menu, Where To Buy 35mm Film, Emmy Magazine Mrs America, Toronto Arenas Hat, Bike Fitting Service Near Me, Perth Glory Results, Regina Vs Ternana, Spencer Pulley Scouting Report, Mega Millions Ohio, Dougal Mackenzie Wife, Jacob Eason Salary, Toronto Maple Leafs Logo Png, School Clipart Cute, Breaking News Iraq, Upstanding Citizen Song, Sapphire Quality Chart, Whittall Street Directions, + 18moreBreakfasts With KidsLinda's Sandwich Shop, Sandwich Guy, And More, Children's Home Society Miami, Study Guide For Citizenship Test 2019, Veer Wagon Afterpay, Qatar Living Toys, Derwin James Highlights, Secret Hotel Dominica, Courier Mail Archives 1969, Homes For Sale Richfield, Ca, Anchorage Snowfall 2020, Fenty Beauty Setting Powder Review, Metro Football League Perth, Workday Centrica Login, Anthrax Outbreak Uk, Head On/pill Lyrics, Immigration Lawyer London Uk, Spin Doctors - Here Comes The Bride, Colourpop Creme Gel Colour Review, Guelph Storm Game Tonight, Laurel Canyon TV Show,

Provozní doba ... Servis kol a dotazy: ... PRODEJNA Olbrachtova 1, Praha 4 info@spkolo.cz +420 241 080 340 Otevírací doba. Po 9:00 - 18:00. SP KOLO je specializovaná prodejna jízdních kol na Praze 4. ZjednoduÅ¡eně stačí namontovat řidítka, přední kolo a pedály. Přijďte si zdarma opravit nebo vyladit VaÅ¡e kolo do naší plně vybavené dílny, případně si nechte poradit od naÅ¡ich servisních techniků s náročnějšími úkony. Profesionální servis kol. Značková prodejna kol a doplňků Specialized. Od 30.3. bude v provozu rozvoz kol do 150 km od naší prodejny zdarma.Podzim a zima je ideální čas na to, dát svému kolu řádnou péči a připravit jej plnohodnotně na následující sezónu. První jarní slunečné dny odstartují kazdoroční boj o to, čí kolo bude oservisované dřív a zakázky se tak kupí i na 14 dní dopředu. Platba na dobírku není možná. Servis a opravy jízdních kol všech značek. Zakázková stavba kola dle přání zákazníka. BG FIT centrum, nastavení posedu na kole. Servis je v těchto dnech volnější, nabízí tak opravdu důkladnou kontrolu vÅ¡ech důležitých i méně důležitých bezpečnostních a mechanických prvků. Prodeji jízdních kol a rozmanitých doplňků, stavbě kol, cykloservisu i půjčovně se pro vás věnujeme již od roku 2009. Jedná se o poslední kusy a velikosti. Jsme rodinná prodejna kol a servis kol v Praze 4 Braníku (do září 2019 v Podolí) poblíž cyklostezky A2.

A přitom je to tak jednoduché, přivézt k nám kolo v období, kdy si na jízdu na kole málokdo z Vás vzpomene. Prodejna SP KOLO se nachází na Praze 4 v ulici Olbrachtova 1, vedle hotelu Occidental / původně Barcelo. Porucha, nehoda, vandalismus - nic už vám pohodový výlet nezkazí... Karty CykloAsist Basic a Plus můžete nově zakoupit i v naší prodejně.Vzhledem k opatření, která nám i Vám znemožňují běžný nakup jízdních kol TREK u nás v kamenné prodejně, jsme se rozhodli umožnit nákup kol TREK přes naÅ¡e webové stránky po dobu zákazu standardního prodeje. Kompletní nabídka horských a silničních kol a cyklistického vybavení a doplňků na kola. Rezervujte si dílnu a přijeďte k nám. CykloAsist Vám pomůže při vaÅ¡ich výletech na kole. Naší srdcovkou je cestování a specializujeme se i na milovníky expedic a bikepackingu. Nabídka sportovního oblečení a obuvi. Cyklistice se věnujeme již více jak 25 let. Prodej a servis jízdních kol Trek, elektrokol Apache a Haibike.

VÅ¡echna kola před odesíláním prochází odbornou montáží, jsou seřízena a následně zabalena, aby nebylo nutné je hned dávat do sevisu na odbornou montáž. Samoobslužná dílna pro veřejnost. Pokud hledáte silniční kolo za rozumnou cenu, koukněte na odkaz níže nebo v sekci kol výprodej, třeba budete mile překvapeni.Už nemusíte shánět nářadí, servisovat kolo v kuchyni nebo platit za to co umíte sami, ale nemáte kde. hydraulické brzdy Shimano, 8x3,- při  zakoupení nového kola v naší prodejně jízdních kol od vás vykoupíme vaše funkční staré kolo.

Mechanik z cykloservisu / prodavač vám přímo nabídnou výkupní cenu, o kterou se sníží váš účet.Máme pro vás ještě poslední kousky z loňské kolekce (2017/18) slovenských kol CTM, jinde je již nemají, my sehnali ještě pár kousků. Tím je kolo připravené k užívání. NOVINKY: Pro letošní rok nabízíme, jako novinku: Tonino Lamborghini CONCETTO Sleva na poslední vystavený kus 14 000,-Kč. Kola posíláme pouze prostřednicvím České poÅ¡ty a po platbě předem na náš účet. Rychlý, levný a kvalitní servis jízdních kol v Praze 4. Provádíme servisní úkony vÅ¡ech komponentů, repase vidlic a tlumičů, výměnu ložisek nábojů, zadní stavby odpružených rámů, servis kotoučových brzd atd... Myslete na následující sezónu s předstihem a přivezte k nám své kolo již nyní a na jaře máte klid. Kola Víšek, Váš přítel ve světě cyklistiky. Servis provádíme bez rezervace a bývá vyhotoven do dvou pracovních dnů.Nabízíme skladové kusy krásných karbonových silničních kol za bezkonkurenční ceny. Měření a nastavení posedu Body Scanning CRM. Renomovaný ÚAMK přichází s novou asistenční službou pro cyklisty v nouzi. Jiné už nebudou. Servisní středisko vidlic a tlumičů Rock Shox a Fox.

VeÅ¡kerá kola,která jsou skladem odesíláme do dvou pracovních dnů. CYKLOSERVIS PRAHA 4 CHODOV opravy, seřízení a udržba jízdních kol, koloběžek, dětských kočárků a invalidních vozíků.